10 thoughts on “new exhibition/event in Tampa”

  1. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  2. ook mijn vrouw nu 72 jaar heeft al een paar jaar de griepprik goenten omdat het zo nodig moet omdat zij een zwakke hart problemen reactie heeft omdat zij nogal ziekelijk zou zijn maar ook zij is constand verkouden en ze heeft ook steeds pijn in haar ledematen sinds ze deze griepprik krijgt .na haar hartklachten 2x in 4 dagen waarbij zij 8 minuten dood,s ervaring had is het steeds meer ber afwaards gegaan .zij is dus een wrak onder de mensheid .ook door medicijn gebruik kan zij maar moeilijk buiten komen omdat de zon/ harde wind/het weer haar byzondere klachten geeft .waarvan zij nog zieker word .ps laten de artsen nu maar eens de koppen bij mekaar steken en die farma chemie een halt toe roepen en eens achter de arts gaan staan die ook vind dat dit medich niet verantwoord is om de mens,h nog zieker te maken.en zorg ervoor dat ziek en misselijk makende figuren aan de schandpaal gezet moetenen kunnen WORDEN!

  3. Posted on incredible, that was a very good read. In cluionscon, someone who actually thinks and understands what they are blogging about. Quite difficult to find of late, especially on the web . I bookmarked your web blog and will make sure to keep coming back here if this is how you always write. thank you, keep it up! .

Leave a Reply